Det behöver inte kosta mer
« Tillbaka till sökresultat
  • 2017-01-10
  • Centrallager
  • regionkontor Halmstad

Varuflödescontroller Halmstad

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige.

 Vi söker nu två varuflödescontroller som kommer att vara placerade på vårt centrallagret i Halmstad. Varuflödeskontoret har en central roll i att leverera våra produkter till 69 butiker i den södra regionen av Sverige, samt att se till att Lidls färskhetskoncept efterföljs.

 

Din roll

Din roll

Genom att utföra dagliga analyser och eventuella anpassningar av våra butikers beställningar optimerar du varuförsörjning och varutillgänglighet i butikerna. Du agerar stöd till våra butikschefer vad gäller beställningar, med fokus på maximering av omsättning och minimering av avskrivningar. Veckovis analyserar du butikernas nyckeltal samt sammanställer rapporter utifrån dessa. I arbetsuppgifterna ingår även att kontrollera varorna på lagret så att de går ut i rätt tid till butikerna.

 

Din bakgrund

Din bakgrund

Du är en analytisk och noggrann person med god datavana. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning. Har du erfarenhet av butiksarbete eller arbetar på ett lager ser i detta som meriterande. Egenskaper som vi värdesätter är att du är strukturerad, har gott siffersinne samt förmåga att arbeta självständigt. Du är van vid att kommunicera på engelska i tal och skrift.

 

Vad vi erbjuder

Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

 

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt varuflödeskontor på centrallagret i Halmstad.Tjänsten är på deltid 25 timmar/vecka med tillträde enligt överenskommelse.

 

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast 24 januari 2017. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion via vår växel på tfn 08-55 55 70 00.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Intresserad?

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu
 

Liknande tjänster