Det behöver inte kosta mer
« Tillbaka till sökresultat
  • 2017-02-16
  • Varuförsörjning
  • regionkontor Rosersberg

Varuplanerare sommarvikariat - Rosersberg

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige.

Som varuplanerare kommer du att arbeta på Lidls varuförsörjningskontor på centrallagret i Rosersberg. Varuförsörjningskontoret har en central roll i att leverera våra produkter till 99 butiker i den norra regionen av Sverige, samt att se till att Lidls färskhetskoncept efterföljs.

Din roll

Din roll

Som varuplanerare är ditt huvudfokus att alltid hålla en optimal tillgång på våra produkter till butikerna. Genom noggranna analyser av försäljningsutvecklingen inom delar av sortimentet arbetar du för att optimera de beställningar du gör och strävar efter att dessa är punktliga, fullständiga och behovsanpassade. Som varuplanerare ansvarar du för kontroll av reklamblad och inköps-meddelanden, samt följer upp om artiklar inom sortimentsområdet behöver pris förändras, i samråd med varuflödeschef och försäljningsavdelningen. I din roll har du mycket kontakt med andra avdelningar på lagret, huvudkontoret samt våra leverantörer. Du övervakar leveranser och vid problem eller avvikelser kontaktar du berörda instanser. I tjänsten ingår att uppdatera alla moduler/hjälpmedel samt vård av stamdata i vårt affärssystem.

Din arbetsuppgift blir att säkerställa det administrativa flödet i linje med principen enkelhet och lönsamhet!

 

Din bakgrund

Din bakgrund

Du är i början av din karriär och ser en möjlighet att få en god start och en inblick i ett internationellt företag. Det är mycket meriterande om du har en akademisk examen.

Som person är du positiv och utåtriktad, samt har en god kommunikationsförmåga. Du har en bra analytisk förmåga och är lösningsorienterad. Du har god datorvana i framförallt Word och Excel. Goda kunskaper i engelska är ett krav då vi har ett leverantörsnät som sträcker sig över hela Europa samt hanterar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du kan kommunicera på tyska eftersom vi har många tyska leverantörer.

 

Vad vi erbjuder

Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid med start 5 juni 2017 t om 31 augusti 2017. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt varuförsörjningskontor på centrallagret i Rosersberg.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast 2 mars 2017. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion via vår växel på tfn 08-55 55 70 00.

Välkommen med din ansökan!

 

Intresserad?

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu