Allt annat är olidligt
Login Login Bookmarks
Bookmarks

Tillgängliga jobb hos Lidl

För oss är det viktigt att du, när du startar ett jobb hos Lidl, inte bara drar nytta av lönekompensation och alla sociala förmåner för ett stort företag!

Till jobb sök
Sök jobb
Butik

Assisterande säljledare

Sök nu

Sedan 2003 har vi utmanat den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer faktiskt snabbare än någon annan livsmedelskedja. En av anledningarna är att vi gör det tillsammans. Som ett lag. Vår framgång är resultatet av allas våra gemensamma insatser. Därför söker vi nu dig som vill bli assisterande säljledare med uppgiften att stötta och motivera ett team i butik att nå sin fulla potential.

Din roll

Som assisterande säljledare på Lidl arbetar du tätt tillsammans med butikschef och säljledare med syftet att göra er butik så framgångsrik som möjligt. Du deltar även aktivt i butiksarbetet och ser till att våra varor presenteras enligt vårt koncept och att kunderna möter en trevlig butik. Utöver det praktiska butiksarbetet ligger det också i din roll att coacha teamet till engagemang och framgång. Som assisterande säljledare arbetar du 20 - 30 timmar/vecka.

Gillar du varierade arbetsdagar och att jobba tillsammans? Ta reda på mer nedan och ansök om en karriär hos oss.

Din profil

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt att du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för mat och är en stjärna på service.

Du trivs med att arbeta operativt i ett högt tempo. Som person är du handlingskraftig, ansvarstagande och resultatinriktad. Du har en god förmåga att inspirera och engagera andra och för dig är kunden alltid nummer ett. Och vi ser gärna att du har B-körkort.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av ”Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln”.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. I många av våra rekryteringsprocesser sker löpande hantering av ansökningarna, så vi ber dig skicka in din ansökan så fort som möjligt.

När du har skickat in din ansökan så får du en mottagningsbekräftelse per mail. I detta mail skickar vi även med en länk och ett lösenord som ger dig tillgång till två kapacitetstester, som vi vill att du genomför som ett nästa steg i vår rekryteringsprocess. Testerna tar ca 30 minuter att genomföra. Tänk på att sitta ostört när du gör dem. Observera att testlänken endast är giltig i sju dagar och att testerna är obligatoriska att utföra för att kunna gå vidare i rekryteringsprocessen.

I slutskedet av rekryteringsprocessen görs även en referenstagning samt en bakgrundskontroll digitalt på slutkandidaten.

Erfarenhet

Arbetslivserfarenhet

Ansök om ett av 0 jobb!

Se andra jobb genom att klicka på sök jobb

Till jobbsök