Allt annat är olidligt
Login Login Bookmarks
Bookmarks

Tillgängliga jobb hos Lidl

För oss är det viktigt att du, när du startar ett jobb hos Lidl, inte bara drar nytta av lönekompensation och alla sociala förmåner för ett stort företag!

Till jobb sök
Sök jobb
Butik

Butikssäljare

Sök nu

Sedan 2003 har vi utmanat den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer faktiskt snabbare än någon annan livsmedelskedja. En av anledningarna är att vi gör det tillsammans. Som ett lag. Vår framgång är resultatet av allas våra gemensamma insatser.  Nu söker vi dig som gillar att få människor att le, som löser problem oavsett storlek och som vill bli en viktig anledning till att våra kunder väljer att handla på Lidl.

 

Din roll

Som butikssäjare på Lidl är inget skift detsamma. Varje dag är annorlunda och det är det som är så kul. Variationen. Du jobbar inte bara med leveranser eller arbetar i kassan; du kommer att göra allt och mer. Du kan dessutom vidareutbilda dig till att bli non-food- eller bakeoffansvarig. Som butikssäljare så kan du jobba som timanställd eller på deltid, 20 - 30 timmar/vecka.


Om du gillar en fartfylld dag och vill utföra ett jobb som betyder något, ta reda på mer nedan och ansök om en karriär hos oss.

Din profil

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel, butiksarbete och god service

Du är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av ”Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln”.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. I många av våra rekryteringsprocesser sker löpande hantering av ansökningarna, så vi ber dig skicka in din ansökan så fort som möjligt.

När du har skickat in din ansökan så får du en mottagningsbekräftelse per mail. I detta mail skickar vi även med en länk och ett lösenord som ger dig tillgång till två kapacitetstester, som vi vill att du genomför som ett nästa steg i vår rekryteringsprocess. Testerna tar ca 30 minuter att genomföra. Tänk på att sitta ostört när du gör dem. Observera att testlänken endast är giltig i sju dagar och att testerna är obligatoriska att utföra för att kunna gå vidare i rekryteringsprocessen.

I slutskedet av rekryteringsprocessen görs även en referenstagning samt en bakgrundskontroll digitalt på slutkandidaten.

Erfarenhet

Arbetslivserfarenhet

Ansök om ett av 6 jobb!

Var skulle du vilja jobba?

Sök efter ett jobb som är intressant för dig!