Allt annat är olidligt
Sök jobb Logga in
Bokmärken

Tillgängliga jobb hos Lidl

För oss är det viktigt att du, när du startar ett jobb hos Lidl, inte bara drar nytta av lönekompensation och alla sociala förmåner för ett stort företag!

Till jobb sök
HK5

Processadministratör

Ansök nu

Ta chansen att arbeta för ett Top Employer 2021 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige.

Din roll

Som processadministratör är ingen dag densamma. Det kan handla om allt från administrativa arbetsuppgifter, såsom att ta emot alla inleveranser och administrera in-, ur- och ombokningar av varor till övriga arbetsuppgifter inom lagerverksamheten. För denna roll är det bra att kunna kommunicera och argumentera med såväl interna och externa kontakter. Processadministratörsrollen är på heltid.

Om du gillar en fartfylld dag och vill göra ett jobb som betyder något, ta reda på mer nedan och ansök om en karriär hos oss.

 

Din profil

Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande. Du arbetar på Lidl idag och har god kännedom om rutiner och koncept. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du skriver och talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska. Dessutom är det meriterande om du har kunskaper i tyska.

Som person är du engagerad, pålitlig och flexibel. Du har lätt för att lära och för att förstå helheten. Du har en förmåga att slutföra arbetsuppgifter, är strukturerad och kan göra rätt prioriteringar i en stressig situation. Du har en analytisk förmåga, god datavana och ett gott siffersinne. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt vara en lagspelare som kommer överens med och passar bra in i den övriga gruppen.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. I många av våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller.

Välkommen med din ansökan!

Erfarenhet

Arbetslivserfarenhet

Ansök om ett av 0 jobb!

Se andra jobb genom att klicka på sök jobb

Till jobbsök