Allt annat är olidligt
Sök jobb Login
Bookmarks

Tillgängliga jobb hos Lidl

För oss är det viktigt att du, när du startar ett jobb hos Lidl, inte bara drar nytta av lönekompensation och alla sociala förmåner för ett stort företag!

Till jobb sök
HK1

Butikschef

Ansök nu

Ta chansen att arbeta för ett Top Employer 2021 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige.

Din roll

Du är övergripande ansvarig för butikens försäljning och resultat, säkerställer att butiken motsvarar kundernas förväntningar och ingår givetvis i butikens ledningsgrupp. Du motiverar och engagerar dina medarbetare och ser till att de mår bra på jobbet. Tjänsten är på heltid och då butiken är öppen alla veckans dagar förekommer både dags-, kvälls- och helgarbete. 

Om du gillar fartfyllda dagar, vill skapa en inspirerande arbetsplats och positiva kundupplevelser, ta reda på mer nedan och ansök om en karriär hos oss!

Din profil

Som person trivs du med att arbeta operativt i en utvecklingsorienterad och föränderlig organisation. Du sätter en stolthet i att ge dina kunder bästa tänkbara service och du har en god förmåga att framgångsrikt engagera och utveckla människor omkring dig. Du har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot handel eller ekonomi. Idag arbetar du inom detaljhandeln eller närliggande bransch men känner dig redo att ta nästa steg till oss på Lidl. Ett mat intresse är ett stort plus och det är även viktigt för oss att du delar vår positiva inställning och ser fram emot att vara en del av teamet som vill fortsätta utmana branschen.  För att fortsätta lyckas med det krävs en handlingskraftig, resultatinriktad samt noggrann och ansvarstagande butikschef. Känner du igen dig i det och har tidigare ledarerfarenhet samt B-körkort, ja då är det bara att söka nu.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Då butiken är öppen alla veckans dagar förekommer både dags-, kvälls- och helgarbete. Som anställd på Lidl omfattas du av ”Kollektivavtalet för tjänstemän inom detaljhandeln”.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. I många av våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller.

När du har skickat in din ansökan så får du ett mail som bekräftar att vi mottagit denna. I detta mail skickar vi även med en länk och ett lösenord som ger dig tillgång till två kapacitetstester, som vi vill att du genomför som ett nästa steg i vår rekryteringsprocess. Testerna tar ca 30 minuter att genomföra och tänk på att sitta ostört när du gör dem. Observera att testlänken endast är giltig i sju dagar och att testerna är obligatoriska att utföra för att kunna gå vidare i rekryteringsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Erfarenhet

Arbetslivserfarenhet

Ansök om ett jobb som Butikschef!

Var skulle du vilja jobba?

Sök efter ett jobb som är intressant för dig!