DEN STOLTA UTMANAREN

Våra utvecklingsmöjligheter

Vi vet att våra medarbetare är nyckeln till framgång. Vi är därför måna om att stödja och uppmuntra dem i deras utveckling. Det är glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. För oss är det att ta ansvar!

Om man känner att det är dags för en ny roll, en ny utmaning, så vill vi inte att man ska behöva byta företag, utan istället att man ska kunna utvecklas inom Lidl Sverige. Det finns oändligt många exempel på medarbetare som gjort en fantastisk karriär inom företaget, vilket vi är mycket stolta över.

Utvecklingsmöjligheter inom Lidl

Hos oss tar vi ansvar och arbetar tillsammans i en mångkulturell och internationell miljö. Vi jobbar aktivt med att vidareutveckla oss, är starkt miljömedvetna och ser alltid till att ha kul tillsammans.

Vi utvecklar helt enkelt våra medarbetares potential. För att ge våra medarbetare möjligheten till utveckling erbjuder vi ett stort axplock av såväl externa kurser som interna utvecklingsprogram. Då vi även är internationella finns möjligheten till att genomgå Lidls internationella utvecklingsprogram. På Lidl utvecklar vi även våra chefer i olika ledarskapsprogram så väl som nya chefer som dem mer erfarna.

Att utvecklas tar aldrig slut på Lidl, bli du också en del av vår framgångssaga!