DEN STOLTA UTMANAREN
« Tillbaka till medarbetarprofiler

Läs mer om Jennys Lidl-resa

Jennys Lidl-resa

Att vara Försäljningschef på Lidl innebär att driva sitt försäljningsområde så framgångsrikt som möjligt, utifrån uppsatta mål för omsättning och resultat samtidigt som butikerna ska motsvara kundens förväntningar och ha nöjda samt motiverade medarbetare. Inför vår nya lageröppning kan ni läsa mer om Jennys Lidl-historia och vad som motiverar henne i sin nuvarande roll. Kanske du bli inspirerad till att bli en del av team Lidl Örebro!

Berätta om din Lidl-resa

- Jag började som Trainee Management Försäljning hösten 2014, där jag var på inarbetning i butik och i olika distrikt under mitt första år i bland annat Stockholm och Malmö. Efter traineeprogrammet fick jag möjligheten att överta ett distrikt i Stockholm och jobbade därefter 3 år som Distriktschef. Jag hade under denna perioden allt ifrån 4-6 butiker runt om i Stockholm men min bas var i Södra Stockholm. Efter 3 år som Distriktschef fick jag under sommaren 2019 möjligheten att kliva upp till Försäljningschef och där befinner jag mig idag.

Vad är det roligaste med ditt jobb idag?

- Att jag får möjligheten att jobba med människor och att varje dag därmed är den andra olik. Det är en bransch och ett företag med snabba förändringar vilket gör att jag aldrig har haft en tråkig dag på Lidl, utan snarare alltid har kul på ett eller annat sätt.

Vilka utmaningar står ni inför?

- Att fortsätta utveckla organisationen och medarbetarna i det snabba tempot och att hitta rätt i den nya rollen jag har idag.

Vad är det bästa med Lidl som arbetsgivare?

- Att man får möjligheten att utvecklas. Vill man så har man alla möjligheter till utveckling både som person men även i sin roll. Det finns också så oerhört många områden att byta till ifall man någon gång skulle vilja ändra spår, men för att inte glömma alla fantastiska kollegor som förgyller min vardag.

Varför ska man söka till Lidls nya team i Örebro?

- Vi har möjligheten att bygga vårt eget team från grunden vilket gör att vi kan påverka hur vi vill bygga upp organisationen, men även för att just den där tjänsten som du varit intresserad av är ledig och behöver fyllas hos oss då vi rekryterar upp alla tjänster som en ny region behöver.