DEN STOLTA UTMANAREN

HR trainee

Traineeprogrammet

Personalavdelningen består av två team: lön och HR. Inom HR-teamet finns specialistkompetens inom arbetsrätt, arbetsmiljö, utbildning, rekrytering och Employer Branding. HR är högt prioriterat inom Lidl Sverige och för närvarande har vi flera spännande projekt att genomföra.

Under 1,5 inspirerande och intensiva utbildningsår får du en gedigen inblick i vår organisation och vårt arbetssätt. Vi är väldigt måna om att alla anställda, oavsett position, ska ha en god förståelse för vår kärnverksamhet – butiksförsäljning. Därför inleds traineeprogrammet med 2,5 månaders utbildning/arbete inom vår försäljningsorganisation. Du får under denna period även möjlighet att vara på ett av våra centrallager, med syfte att få förståelse för logistiken bakom arbetet i butikerna.

Nästa del arbetar du under 2,5 månader inom din huvudinriktning HR. Därefter följer 2 månader inom en delinriktning som vi väljer tillsammans med dig, dels utifrån ditt intresse och dels utifrån verksamhetens behov.

Din bakgrund

Vi tror att du har en akademisk utbildning, med inriktning på personaladministration eller ekonomi. För oss är det också en fördel om du är en duktig skribent och van vid att använda det svenska språket.

Ansök här