DEN STOLTA UTMANAREN
« Tillbaka till medarbetarprofiler

Läs mer om Lisas Lidl-resa

Lisas Lidl-resa

Lisa är både Gruppchef för HR och även projektledare inom områdena rekrytering och Employer Branding i Örebro. Inför vår nya lageröppning kan ni läsa mer om Lisas Lidl-historia och vad som motiverar henne i sin nuvarande roll. Kanske du bli inspirerad till att bli en del av team Lidl Örebro!

Berätta mer om din Lidl-resa

- Jag började min resa på Lidl som HR-specialist inom Rekrytering och Employer Branding på huvudkontoret. I den rollen fick jag driva två stora projekt där ett projekt var att implementera vår nya rekryteringsprocess. Det andra projektet var att ta mig an rollen som Projektledare för Örebros lageröppning hösten 2019. Nu efter 1,5 år på Lidl tar jag mig an rollen som Gruppchef HR i Örebro. Så spännande!

Vad är det roligaste med ditt jobb idag?

- Att varje dag är olika. Full fart med snabba beslut och motiverade kollegor som gör jobbet utmanande och roligt!

Vilka utmaningar står ni inför?

- Vår största utmaning framöver är lageröppning med ca 150 nyrekryteringar. Ett stort arbete för mitt nya team som både innebär en hel del operativt arbete men även ett strategiskt tänk.

Vad är det bästa med Lidl som arbetsgivare?

- Att man får ta ansvar fort och att man förväntas leverera på topp - detta driver mig ! :)

Varför ska man söka till Lidls nya team i Örebro?

- För att vi är ett kul gäng som är engagerade, jobbar tillsammans, fattar smarta beslut och tar ansvar för att vi alla ska trivas och tycka om att gå till jobbet!