DEN STOLTA UTMANAREN

12) Detail page stage 1867

Forsaljningschef
Möjlighet att påverka
våra butiker

Försäljningschef

I rollen som försäljningschef ansvarar du för butikerna i en större region. Du har direkt personalansvar för ett antal distriktschefer som i sin tur ansvarar för fyra-sju butiker. Uppgiften är att driva försäljningsområdet så framgångsrikt som möjligt utifrån uppsatta mål för omsättning och resultat samtidigt som butikerna motsvarar kundens förväntningar och har nöjda medarbetare.

Din profil

I grunden har du en akademisk examen och en gedigen erfarenhet av att arbeta inom försäljning, dels operativt och dels i ledande befattning. Du är en relationsbyggare, har lätt för att skapa förtroende och du trivs som bäst när du får leda och utveckla människor. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser kunskaper i tyska som mycket meriterande.

Dina arbetsuppgifter

Som försäljningschef har du en bred roll då du är totalansvarig ditt försäljningsområde. Detta innebär dels att du optimerar och vidareutvecklar rutiner och arbetsätt och att du är högst involverad i rekrytering och utveckling av medarbetarna samt dels att vara delaktig i budgetarbetet och uppföljning en av uppsatta mål.

Du har operativt ansvar för ett antal distriktschefer som du har ett väldigt nära samarbete med. Tillsammans gör ni butiksbesök, följer upp butikernas nyckeltal och diskuterar åtgärder vid behov. Du ansvarar för att utveckla distriktchefernas ledarskap och kompetens, inte minst genom att vara en förebild, men också med hjälp av konkreta "verktyg" som t ex utvecklingssamtal. Utöver detta är du även disciplinär chef för

Din arbetsplats

Placering vid något av våra regionkontor i Halmstad eller Rosersberg.

Ansök här