DEN STOLTA UTMANAREN

12) Detail page stage 2020

Forvaltare
Vi vill presentera
fina butiker

Förvaltare

Som förvaltare ansvarar du huvudsakligen för att butikernas förvaltning såsom reparationer, underhåll och förbättringsåtgärder genomförs i tid och på bästa möjliga sätt. Du fungerar även som samordnare gentemot våra mobila hantverkare.

Din profil

Du har ingenjörsutbildning på högskolenivå och/eller flerårig arbetslivserfarenhet från bygg- eller förvaltningsbranschen. Kanske har du tidigare arbetat som projektledare inom denna bransch? Har du dessutom kunskaper inom området VVS, el eller styr ser vi det som meriterande. Du är en van upphandlare och kontraktsskrivare.

Som person är du handlingskraftig och har lätt för att arbeta i team. Noggrann, strukturerad och resultatinriktad är andra egenskaper som beskriver dig väl. Du har också en god kommunikationsförmåga, uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift och är en van användare av Officepaketet. Eftersom rollen förutsätter att du på ett enkelt sätt kan besöka våra byggprojekt är B-körkort ett krav.

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk förvaltare ansvarar du för reparationer, planerat underhåll och förbättringsåtgärder av våra butiker, samt förhandlar och skriver avtal med leverantörer.

Du arbetar också med våra byggprojekt vilket innefattar upphandling, förhandling, samt genomförande och färdigställande av våra projekt. Byggprojekten omfattar både om-/tillbyggnad av våra befintliga butiker och nybyggnation av butiker.

Din arbetsplats

Resande, men placerad vid något av våra fastighetskontor i Solna, Lomma eller Örebro.

Ansök här