DEN STOLTA UTMANAREN

Vi är Lidl!

avatar1

Hur söker jag ett jobb på Lidl?

Du söker online genom att fylla i samtliga obligatoriska fält i onlineformuläret. Där kan du även bifoga ditt personliga brev och CV i *.doc- eller *.pdf-format. Läs alltid annonsen för mer information om vilka förväntningar vi har för en viss tjänst. Berätta gärna för oss varför du vill arbeta hos just oss på Lidl!

Vem kan ansöka?

Det beror på vilken tjänst du ansöker till och vilka meriter som vi eftersöker hittar du i respektive annons. Beskriv gärna i din ansökan varför du anser att just du passar för den sökta tjänsten. Vi söker motiverade personer som vill utveckla Lidl tillsammans med oss!

Jag har skickat in en ansökan, vad händer nu?

När du har ansökt kommer du att få en bekräftelse på att vi mottagit din ansökan via email. Denna kan dock dröja ett par dagar i vissa fall. Rekryteringsteamet granskar alla ansökningar och gör ett första urval. På grund av stort antal ansökningar så kan detta första urval ibland dra ut på tiden. Vi uppskattar ditt tålamod och lovar att återkomma så snart vi har möjlighet!

VIlken utbildning och erfarenhet krävs för att jobba på Lidl?

Varje tjänst har olika kritierier som du som kandidat behöver uppfylla när det gäller utbildning och erfarenhet. Information om detta hittar du i respektive annons eller arbetsbeskrivning. Generellt gäller att vi söker motiverade människor som trivs med att arbeta i en utmanande och föränderlig miljö.

Var hittar jag information om traineeprogram på Lidl?

För mer information om våra traineeprogram klicka på rubriken "Student & trainee".

Det fungerar inte att fylla i det digitala formuläret eller att bifoga filer. Vad gör jag?

Detta problem kan ha olika förklaringar, t ex inställningar på din dator, version på webbrowser eller liknande. Det kan också bero på problematik med vår hemsida. Försök gärna igen om en stund och fungerar det fortfarande inte så är du välkommen att kontakta vår rekryteringsavdelning via vår växel på telefon 08-55 55 70 00.

Hur lagras mina personuppgifter?

När du ansöker till en tjänst hos oss och registrerar dina uppgifter får du själv godkänna att vi lagrar dina uppgifter i vårt rekryteringssystem. Alla uppgifter behandlas konfidentiellt och i enlighet med personuppgiftslagen.