DEN STOLTA UTMANAREN

Inköp

För att våra kunder ska kunna handla smart måste även vi arbeta smart. Vi vill att våra kunder bara ska betala för det som de får med sig hem i matkassen. Genom marknadsanalyser och analyser av kunders inköpsvanor och trender utarbetar inköpsavdelningen ett önskvärt produkt- och sortimentsutbud, främst under våra egna varumärken. Här skapas förutsättningar för att vi ska kunna erbjuda våra kunder produkter av hög kvalitet till låga priser.

Inköpsavdelningen består av specialistfunktioner såsom: reklam, översättning, kvalitet, förpackning, kampanj, food samt frukt & grönt. Avdelningen arbetar processtyrt och har ett nära samarbete med kollegor i andra Lidl-länder för att dra fördel av deras kunskaper och nätverk.

Varför ska man söka sig till inköpsavdelningen?

Att arbeta på inköpsavdelningen är att befinna sig i kärnan av verksamheten. Det är här vi tar fram nya produkter och säkerställer att vi har ett attraktivt sortiment i våra butiker.

Vilken studiebakgrund behövs?
Hos oss finns många specialister med olika bakgrund. Som exempel kan nämnas grafiska formgivare, förpackningsdesigners, översättare och personer med livsmedelsteknisk bakgrund. Många av våra inköpare är i grunden ekonomer eller ingenjörer. På avdelningen finns också många viktiga administrativa roller och för dessa ser vi gärna en gedigen administrativ bakgrund.

För alla tjänster på inköpsavdelningen gäller att det behövs goda språkkunskaper i svenska, tyska och engelska. Vi uppskattar också om du har ett genuint matintresse.

Ansök här