DEN STOLTA UTMANAREN
« Tillbaka till sökresultat
  • 2020-01-13
  • Fastighet
  • fastighetskontor Solna

Administratör Facility Management

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra ca 195 butiker runt om i Sverige.

Din roll

Din roll

Som administratör kommer du att ingå i teamet Facility Management som har som uppgift att supportera och agera kravställare mot våra fastighetskontor i Stockholm, Örebro, Göteborg och Malmö samt teknikerna på våra centrallager i Rosersberg, Örebro och Halmstad. Teamet Facility Management bestå av en teamchef, tre projektledare och en analytiker och snart en administratör,  med dig. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Solna till och med våren 2020 då vi flyttar till vårt nya moderna huvudkontor i Barkarby.

Du arbetar med grundläggande administrativa uppgifter som t.ex. systemadministration, fakturakontroll, kalkylblad, bokningar och förberedelser inför möten och protokollskrivningar. I rollen ingår även att göra grundläggande kontroller av inkommande kontrakt, registrera dessa, ta fram avtal och andra uppgifter i våra fastighetssystem samt ta hand om arkiveringen av dokument.

Du sammanställer också information runt våra butiker, lager och huvudkontor samt kvalitetskontrollerar uppgifterna i fastighetssystemet. Utöver dessa arbetsuppgifter hjälper du till med att hantera och bearbeta våra riktlinjer och rutiner. I rollen ingår att ha kontakt med både nationella och internationella kollegor likaså våra externa leverantörer/samarbetspartners.

 

Din bakgrund

Din bakgrund

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande inom exempelvis administration eller ekonomi i grunden. Vi ser det som en fördel om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, och meriterande om du har erfarenhet av förvaltning inom fastighets- eller byggsektorn.

Som person är du strukturerad, noggrann och har mycket god prioriterings- och initiativförmåga. Du har lätt för att samarbeta med andra människor men kan samtidigt arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du är en skicklig administratör och för dig är det en självklarhet att vara serviceinriktad i ditt arbete. Ett arbete med högt tempo och som innehåller ett stort antal varierande uppgifter är något du trivs med. Vidare har du en stark kommunikationsförmåga och uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Om du även kan tyska ses det som starkt meriterande. Vi förutsätter att du är en van datoranvändare.

 

Vad vi erbjuder

Vad vi erbjuder

Vad kan vi erbjuda dig?

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 2 februari 2020.  Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-55 55 70 00.

Välkommen med din ansökan!

 

Intresserad?

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu
 

Liknande tjänster