DEN STOLTA UTMANAREN
« Tillbaka till sökresultat
  • 2020-01-13
  • Försäljning
  • butik Midgårdsgatan 15, ÄNGELHOLM (Butik nr. 0208)

Butiksäljare Ängelholm (OBS, klicka ej på ansök nu, klicka på länken i annonstexten)

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 194 butiker runt om i Sverige.

OBS! För den här rekryteringen använder vi vårt nya mobila rekryteringssystem. Klicka på länken för att komma vidare med din ansökan: https://lidl.nextu.se/?process=a1f379fb-3211-454b-ac1b-20ff6a4eccd1

Din roll

Din roll

Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

 

Din bakgrund

Din bakgrund

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete. 

Hos oss på Lidl finns möjligheter att växa och utvecklas internt, både inom försäljning men också vidare till någon av verksamhetens andra delar exempelvis lager eller administration. Vi hoppas att du som söker motiveras av personlig utveckling och ser långsiktigt på din tid hos oss. 

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

 

Vad vi erbjuder

Vad vi erbjuder

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Vi söker nu en butikssäljare för en visstidsanställning på 20 timmar med start 1 april 2020 till 31 augusti 2020 och en butikssäljare för en timanställning med start 15 februari till vår butik i Ängelholm. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av ”Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln”.


 

 

Intresserad?

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu
 

Liknande tjänster