DEN STOLTA UTMANAREN
« Tillbaka till sökresultat
  • 2019-12-06
  • Fastighet
  • fastighetskontor Solna

Drifttekniker, Norrort Stockholm

Om Lidl

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 190 butiker runt om i Sverige.

Din roll

Din roll

Som drifttekniker kommer du främst att vara ute i våra butiker som tillhör region Stockholm och därav kommer du att ha mycket kontakt med kunder och butikskollegor. Som drifttekniker ingår du i ett förvaltningsområde inom vilket du ansvara för utförande av service och underhåll i våra butiker. Arbetet innebär löpande arbete inom VVS, styr, energi och enklare projektledning. På Lidl får du möjligheten att arbeta aktivt med att se till så att all utrustning fungera i butik – allt för att vi ska kunna erbjuda våra kunder en trevlig upplevelse. . Tjänsten är placerad på vårt Fastighetskontor i Solna till och med våren 2020, då vi flyttar till vårt nya moderna huvudkontor i Barkarby.

 

Din bakgrund

Din bakgrund

Det är meriterande ifall du har en utbildning inom driftteknik eller likvärdig utbildning. Eftersom det förekommer olika typer av reparationer och underhåll i butikerna är det även meriterande om du har några års erfarenhet av VVS, energi, drift och styr samt har jobbat med energiutredningar.

För att så småningom fylla rollen som drifttekniker hos oss ser vi att du är en person som är villig att lära dig mer inom området och i den dagliga driften. Du är ansvarsfull, noggrann, resultatinriktad och kan ta egna initiativ. Det är även självklart för dig att ge god service. Du är händig, tekniskt kunnig och uppskattar när du får lösa uppgifter självständigt. Eftersom det förekommer en del resande i tjänsten är B-körkort ett krav för tjänsten. Du är även obehindrad i svenska såväl tal som skrift.

 

Vad vi erbjuder

Vad vi erbjuder

I tjänsten kommer du erbjudas en servicebil som du har under din arbetsdag. Servicebilen kommer alltid utgå ifrån arbetsplatsen, vilket betyder att du får ta dig med egna transportmedel till och från arbetsplatsen.

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 31 Januari 2020.  Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-55 55 70 00.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Intresserad?

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu
 

Liknande tjänster