DEN STOLTA UTMANAREN
« Tillbaka till sökresultat
  • 2019-06-12
  • Fastighet
  • huvudkontor Solna

FASTIGHETSSKÖTARE / DRIFTTEKNIKER, STHLM

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige.

Din roll

Din roll

Som fastighetsskötare/drifttekniker kommer du främst att vara ute i våra butiker som tillhör region Stockholm och därav kommer du att ha mycket kontakt med kunder och butikskollegor. I rollen som fastighetsskötare/drifttekniker ingår du i ett förvaltningsområde, inom vilket du ansvara för utförande av service och underhåll i våra butiker. Arbetet kan innefatta allt från hantering av felanmälan till mindre reparationer och underhåll. På Lidl får du möjligheten att arbeta aktivt med att se till så att all utrustning fungera i butik – allt för att vi ska kunna erbjuda våra kunder en trevlig upplevelse.

 

Din bakgrund

Din bakgrund

Du har en utbildning inom driftteknik eller likvärdig utbildning och/eller flera års erfarenhet av liknande arbete inom fastighetsskötsel. Eftersom det förekommer olika typer av reparationer och underhåll i butikerna ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av VVS, El, drift och styr.

Som person är du ansvarsfull, noggrann och resultatinriktad. Det är även självklart för dig att ge god service. Du är händig, tekniskt kunnig och uppskattar när du får lösa uppgifter självständigt. Eftersom det förekommer en del resande i tjänsten är B-körkort ett krav för tjänsten. Du är även obehindrad i svenska såväl tal som skrift.

 

Vad vi erbjuder

Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt huvudkontor i Solna till och med år 2020 då vi flyttar till Barkarby.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 26.06.2019.  Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-55 55 70 00.

Välkommen med din ansökan!

 

Intresserad?

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu