DEN STOLTA UTMANAREN
« Tillbaka till sökresultat
  • 2019-06-13
  • Centrallager
  • regionkontor Örebro

Intresseanmälan lager Örebro

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 180 butiker runt om i Sverige. 

Nu söker vi fler lagermedarbetare till vårt alldeles nya centrallager i Örebro. Genom att anmäla ditt intresse kommer du att bli meddelad så snart en ny tjänst finns att söka. Skicka in din intresseanmälan till att jobba på vårt nya centallager i Örebro genom att följa länken nedan:

https://lidlorebro.nextu.se/?process=516ac764-ae7b-4c2c-a3fa-e21657feac10

Din roll

Din roll

Som lagermedarbetare på Lidl kan du arbeta i olika roller. Den vanligaste arbetsuppgiften är varuplock. Då plockar och packar du pallar utifrån våra butikers beställningar. Varuplock sker i alla temperaturområden, vilket innebär att du kan komma att arbeta i kyl- och/eller frystemperatur.

Förutom varuplock kan du också, till exempel, jobba med sortering och hantering av butiksreturer, varukontroll av utgående pallar eller med arbete på vår återvinning. Du kommer att jobba på rullande schema där både dags- och helgarbete förekommer.

 

 

Din bakgrund

Din bakgrund

Vi söker dig som behärskar svenska i både tal och skrift och dessutom har ett gott siffersinne. Som person har du lätt för att lära dig och är flexibel. Du gillar att röra på dig och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Att du kan jobba självständigt är en självklarhet och du är mån om att avsluta påbörjat arbete. Att kunnat arbeta i lägre temperaturer/frysgrader är ett krav, eftersom det ingår i arbetsuppgifterna. Det är mycket meriterande om du har truckkort, minst behörighet A. Lagerarbete ställer höga krav på fysik, därför är det viktigt att du är fysiskt aktiv på fritiden.

 

Vad vi erbjuder

Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Därför erbjuder vi ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i sin utveckling och därför är vi extra glada att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Som anställd på Lidl omfattas du självklart av Kollektivavtalet för lagermedarbetare i partihandeln.

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan till att jobba på vårt nya centallager i Örebro genom att följa länken nedan:

https://lidlorebro.nextu.se/?process=516ac764-ae7b-4c2c-a3fa-e21657feac10

Du kommer därefter bli meddelad när nya tjänster finns att söka. Obs! Vi tar endast emot intresseanmälningar som inkommer via denna länk. Skicka in din intresseanmälan senast den 29 juli 2019. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, så tveka inte att kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-55 55 70 00.

Välkommen med din ansökan!

 

Intresserad?

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu