DEN STOLTA UTMANAREN
« Tillbaka till sökresultat
  • 2020-02-14
  • Bygg
  • fastighetskontor Solna

Junior Byggprojektledare

Fastighetskontoren jobbar aktivt med nyetableringar, omlokaliseringar och upprustning av Lidls butiker, ett nytt tredje centrallager i Örebro, utbyggnad av lagret i Rosersberg och byggnationen av ett nytt huvudkontor i Barkarby har påbörjats. Verksamheten är uppdelad i fyra regioner som utgår från Örebro, Malmö, Göteborg och Stockholm. Stockholmskontoret ansvarar i dagsläget för 55 butiker, med fler på gång allteftersom vi bygger nya. Då vi utökar vårt team söker vi nu en ny kollega till vårt fastighetskontor i Stockholm.

Din roll

Din roll

Som junior byggprojektledare kommer du att tillsammans med 1 kollega ansvara för projektering, upphandling och avtalsskrivning av entreprenörer och konsulter, samt genomförande och färdigställande av våra byggprojekt. Du kommer att följa byggprojektens alla delar och tillse att projektet byggs med rätt kvalitet och kostnadsfokus. Detta gör du i syfte att ständigt förbättra våra butiker i produktions- och förvaltningsskede.

Du kommer även att i tätt samarbete med vår försäljningsavdelning utvärdera potentiella hyreslokaler för nya butiker. Hos oss får du snabbt möjlighet att ta ansvar,  goda karriärmöjligheter och arbeta tillsammans i ett härligt team. Du får även en viktig och ansvarsfull roll i vår organisation där du genom din kompetens bidrar till vår fortsatta framgång.

 

Din bakgrund

Din bakgrund

Du har en högskoleutbildning inom bygg eller likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har någon form av arbetslivserfarenhet från byggbranschen. Tidigare erfarenhet från projekterings- och/eller entreprenadföretag ser vi som starkt meriterande.

Som person är du strukturerad, noggrann och har mycket god prioriterings- och initiativförmåga. Du trivs med att arbeta i högt tempo och att ha ett stort antal varierande uppgifter. Du har en stark kommunikationsförmåga och uttrycker dig mycket väl på svenska i såväl tal som skrift. Vi förutsätter att du är en van datoranvändare. B-körkort är ett krav då tjänstebil ingår i tjänsten och det förekommer en del resor.

 

Vad vi erbjuder

Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt enligt överenskommelse. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad på vårt fastighetskontor i Solna.
 

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast 28 februari 2020. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion via vår växel på tfn 08-55 55 70 00.

Välkommen med din ansökan!

 

Intresserad?

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu