DEN STOLTA UTMANAREN
« Tillbaka till sökresultat
  • 2018-12-06
  • IT
  • regionkontor Rosersberg

Junior IT-tekniker

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige.

Din roll

Din roll

Som Junior IT-tekniker hos oss på Lidl är du den viktiga länken mellan regionens dryga 100 butiker och berörda avdelningar på centrallagret. Du har dagligen kontakt med våra butiker för att assistera dem i deras IT-relaterade ärenden som inkommer via telefon, mail eller på plats. Du  kommer även att hjälpa användare på lagret med IT-support. Detta arbete kommer att utföras i nära samarbete med IT-avdelningen på huvudkontoret i Solna.
 

 

Din bakgrund

Din bakgrund

Vi ger dig med avslutad gymnasieutbildning (eller eftergymnasial utbildning) med inriktning på IT, möjligheten till ett stimulerande arbete där du blir betydelsefull för att vi ska fortsätta hålla en hög kvalitet på vår administration. Vi ser det som en stor del om du har tidigare erfarenhet från detaljhandeln.

Som person är du social, noggrann, strukturerad och har en mycket god förståelse för IT. Du är serviceinriktad, positiv och ett högt tempo är något som du trivs med. Egenskaper som karaktäriserar dig är att du är strukturerad, samarbetsvillig och lösningsorienterad. Du är en person med hög ambitionsnivå och som trivs med att arbeta självständigt och under eget ansvar. Har du tidigare erfarenhet av IT-support är det meriterande för oss.

 

Vad vi erbjuder

Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning, tillträde 1 februari 2019 eller efter överenskommelse. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att bifoga CV samt personligt brev via länken ”Ansök här”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast 2019-01-06. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår rekryteringsfunktion via vår växel på tfn 08-55 55 70 00.

Välkommen med din ansökan!

 

Intresserad?

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu