DEN STOLTA UTMANAREN
« Tillbaka till sökresultat
  • 2019-07-29
  • Centrallager
  • regionkontor Örebro

Lagermedarbetare Örebro 30h/v

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 180 butiker runt om i Sverige. 

Vi behöver lagermedarbetare på deltid (30 h/vecka) till vårt alldeles nya centrallager i Örebro. Du kommer att jobba på rullande schema där både dags- och helgarbete förekommer. Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att klicka på länken nedan. I denna rekrytering tillämpar vi en digital rekryteringsprocess som innebär att du svarar på frågor direkt i mobilen och spelar in ett kortare videoklipp av dig själv. (observera att du inte kan använda den gula knappen märkt med "Ansök nu").

https://lidlorebro.nextu.se/?process=65f3dc1a-5781-4e41-b083-1d9ed6b34890

 

Din roll

Din roll

Som lagermedarbetare på Lidl kan du arbeta i olika roller. Den vanligaste arbetsuppgiften är varuplock. Då plockar och packar du pallar utifrån våra butikers beställningar. Varuplock sker i alla temperaturområden, vilket innebär att du kan komma att arbeta i kyl- och/eller frystemperatur.

Förutom varuplock kan du också, till exempel, jobba med sortering och hantering av butiksreturer, varukontroll av utgående pallar eller med arbete på vår återvinning.

 

Din bakgrund

Din bakgrund

Vi söker dig som behärskar svenska i både tal och skrift och dessutom har ett gott siffersinne. Som person har du lätt för att lära dig och är flexibel. Du gillar att röra på dig och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Att du kan jobba självständigt är en självklarhet och du är mån om att avsluta påbörjat arbete. Att kunnat arbeta i lägre temperaturer/frysgrader är ett krav, eftersom det ingår i arbetsuppgifterna. Det är mycket meriterande om du har truckkort, minst behörighet A. Lagerarbete ställer höga krav på fysik, därför är det viktigt att du är fysiskt aktiv på fritiden.

 

Vad vi erbjuder

Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Därför erbjuder vi ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i sin utveckling och därför är vi extra glada att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Som anställd på Lidl omfattas du självklart av Kollektivavtalet för lagermedarbetare i partihandeln.

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! 

Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att klicka på länken nedan. Observera att du inte ska klicka på den gula knappen med "Ansök nu".

https://lidlorebro.nextu.se/?process=65f3dc1a-5781-4e41-b083-1d9ed6b34890

I denna rekrytering tillämpar vi en digital rekryteringsprocess som innebär att du svarar på frågor direkt i mobilen och spelar in ett kortare videoklipp av dig själv. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Rekryteringen sker med löpande urval. Startdatum för tjänsten/tjänsterna kommer att ske vid flera tillfällen under hösten, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast. Om du upplever systemtekniska problem med din ansökan är du varmt välkommen att kontakta: info@nextu.se. Har du frågor om tjänsten, så tveka inte att kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-55 55 70 00.

För att säkerställa en bra arbetsmiljö genomförs drog- och alkoholtester under rekryteringen samt löpande på arbetsplatsen. Även andra tester förkommer under rekryteringsprocessen. 

Välkommen med din ansökan!

 

Intresserad?

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu