DEN STOLTA UTMANAREN
« Tillbaka till sökresultat
  • 2020-01-03
  • Centrallager
  • regionkontor Örebro

Lagermedarbetare Örebro 30h/v

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 180 butiker runt om i Sverige. 

Vi söker lagermedarbetare på deltid (30 h/vecka) till vårt alldeles nya centrallager i Örebro. Du kommer att jobba på rullande schema där både dags-, kvälls- och helgarbete förekommer.

 

Din roll

Din roll

Som lagermedarbetare på Lidl kan du arbeta i olika roller. Den vanligaste arbetsuppgiften är varuplock. Då plockar och packar du pallar utifrån våra butikers beställningar med hjälp av plocktruck. Varuplock sker i alla temperaturområden, vilket innebär att du kan komma att arbeta i kyl- och/eller frystemperatur.

Förutom varuplock kan du också, till exempel, jobba med sortering och hantering av butiksreturer, varukontroll av utgående pallar eller med arbete på vår återvinning.

 

Din bakgrund

Din bakgrund

Vi söker dig som behärskar svenska i både tal och skrift och dessutom har ett gott siffersinne. Som person har du lätt för att lära dig och är flexibel. Du gillar att röra på dig och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Att du kan jobba självständigt är en självklarhet och du är mån om att avsluta påbörjat arbete. Att kunnat arbeta i lägre temperaturer/frysgrader är ett krav, eftersom det ingår i arbetsuppgifterna. Det är mycket meriterande om du har truckkort, minst behörighet A. Lagerarbete ställer höga krav på fysik, därför är det viktigt att du uppskattar att arbeta med kroppen och utmana dig själv i arbetet. 

 

Vad vi erbjuder

Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Därför erbjuder vi ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i sin utveckling och därför är vi extra glada att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Som anställd på Lidl omfattas du självklart av Kollektivavtalet för lagermedarbetare i partihandeln.

För att säkerställa en bra arbetsmiljö genomförs drog- och alkoholtester under rekryteringen samt löpande på arbetsplatsen. 

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! 

Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka någon av våra lediga tjänster. Ansökningsprocessen påbörjar du genom att klicka på "Ansök nu". Ett nytt fönster öppnas och du kan här registrera din ansökan genom att följa de olika stegen i ansökningsguiden. Obs! Öppnas inget fönster måste du avaktivera blockering av popup-fönster. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via vår hemsida. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion som nås via vår växel på 08-55 55 70 00

Välkommen med din ansökan!

 

Intresserad?

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu
 

Liknande tjänster