DEN STOLTA UTMANAREN
« Tillbaka till sökresultat
  • 2019-01-29
  • Centrallager
  • lager Halmstad

Lagermedarbetare Halmstad

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 180 butiker runt om i Sverige.

Din roll

Din roll

Som lagermedarbetare inom området varuexpediering plockar och packar du pallar utifrån butikernas beställningar. Du hanterar och märker upp färdiga pallar för utleverans, men arbetar också med andra uppgifter.

 

Din bakgrund

Din bakgrund

Som person har du lätt för att lära dig och är flexibel. Du arbetar gärna fysiskt och du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du kan jobba självständigt och är mån om att avsluta påbörjat arbete. Vi ser gärna att du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande. För att vara aktuell för anställning måste du vara minst 18 år.

Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. Tidigare erfarenhet av lagerarbete är meriterande. Du har A-truckkort.

 

Vad vi erbjuder

Vad vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 25 timmar per veckan med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Då vår lagerverksamhet är öppen alla veckans dagar kommer tjänsten innebära delvis helg- och kvällsarbete. Som anställd på Lidl omfattas du av "Kollektivavtalet för lagermedarbetare i partihandeln".

Inför anställning kommer drogtest att genomföras. Detta sker i enlighet med vår policy och i samarbete med vår företagshälsovård.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling och erbjuder därför dig som lagermedarbetare en mängd utbildningar. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka någon av våra lediga tjänster. Ansökningsprocessen påbörjar du genom att klicka på "Ansök nu". Ett nytt fönster öppnas och du kan här registrera din ansökan genom att följa de olika stegen i ansökningsguiden. Obs! Öppnas inget fönster måste du avaktivera blockering av popup-fönster. I denna process använder vi oss utav rekryteringstester, en länk kommer skickas till dig via mail efter mottagen ansökan. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via vår hemsida. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion som nås via vår växel på 08-55 55 70 00.
 

Välkommen med din ansökan!

 

Intresserad?

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu
 

Liknande tjänster