DEN STOLTA UTMANAREN
« Tillbaka till sökresultat
  • 2019-07-08
  • Centrallager
  • regionkontor Örebro

Ställföreträdande Materialchef Örebro

Vi söker nu en ställföreträdande materialchef till vårt nya centrallager i Örebro.

Som ställföreträdande materialchef är du en del av avdelningens ledningsgrupp. Ditt främsta uppdrag är att säkerställa kvalitén på arbetet som utförs av din arbetsgrupp, att bestånden på material motsvarar försäljnings efterfrågan samt följa upp regionens arbete med hanteringssystemen för inventarier.

Din roll

Din roll

Som ställföreträdande materialchef är du en del av avdelningens ledningsgrupp. Ditt främsta uppdrag är att säkerställa kvalitén på arbetet som utförs av din arbetsgrupp, att bestånden på material motsvarar försäljnings efterfrågan samt följa upp regionens arbete med hanteringssystemen för inventarier.

Du kommer att agera som materialchefens högra hand i arbetet med den operativa driften, ansvara för utbildning av medarbetare samt att leda och fördela de dagliga arbetsuppgifterna. Du gör uppföljningar av utfört arbete och ser till att din arbetsgrupp svarar mot kraven av kvalitet och prestation. Du kommer även att utföra plock för att hålla dig uppdaterad i arbetet och för att initiera förbättringar. Vidare kommer du även att ansvara för materialansvarig ordinarie arbetsuppgifter vid dennes frånvaro.

 

Din bakgrund

Din bakgrund

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet från lagerverksamhet, butiksombyggnation, butiksdrift eller motsvarande. Erfarenhet av ledarskap eller arbetsledning är meriterande. Du känner dig trygg med att motivera och inspirera samt har ett intresse för människor. Som person är du noggrann, strukturerad, har lätt för att arbeta i team och är inte rädd för att hugga i när det gäller. Ditt arbetssätt kännetecknas av driv, ansvarstagande och självständighet vilket gör att du ständigt strävar efter att utvecklas och att utveckla verksamheten. Du kan kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Kunskaper i tyska är meriterande. Krav är att du innehar B-körkort.

 

Vad vi erbjuder

Vad vi erbjuder

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 180 butiker runt om i Sverige.

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och  Unionen/Akademikerförbunden.

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 22 juli 2019. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-55 55 70 00.

Välkommen med din ansökan!

 

Intresserad?

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu
 

Liknande tjänster