DEN STOLTA UTMANAREN
« Tillbaka till sökresultat
  • 2020-09-15
  • Ekonomi
  • huvudkontor Solna

Trainee med inriktning ekonomi/controlling

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige. Vi har bevisat att bra mat inte behöver kosta mer!

Din roll

Din roll

Under 1,5 inspirerande och intensiva utbildningsår får du en gedigen inblick i vår organisation och vårt arbetssätt. Vi är väldigt måna om att alla anställda, oavsett position, ska ha en god förståelse för vår kärnverksamhet – butiksförsäljning. Därför inleds traineeprogrammet med 2,5 månaders utbildning/arbete inom vår försäljningsorganisation. Du får under denna period även möjlighet att vara på ett av våra centrallager, med syfte att få förståelse för logistiken bakom arbetet i butikerna.

Nästa del utgörs av en s.k utvecklingsfas där du arbetar 3 månader inom din huvudinriktning Ekonomi/Controlling. Därefter följer 3 månader inom en annan avdelning som vi väljer tillsammans med dig, dels utifrån ditt intresse och dels utifrån verksamhetens behov. Och utöver det väljs ytterligare en 3 månader lång period på ännu en avdelning/annat område  för att bredda din förståelse och kunskaper.

Under traineeprogrammets sista och fördjupande fas arbetar du under 6 månader på avdelningen Ekonomi/Controlling inom din huvudinriktning. Efter traineeprogrammet startar du din karriär på vår ekonomi - eller controllingavdelning och kan se fram mot en spännande utveckling i en spännande bransch.

 

Din bakgrund

Din bakgrund

Vi söker dig som har en akademisk examen med goda resultat inom ekonomi. Som person är du lösnings- och resultatorienterad, flexibel och har en mycket stark kommunikativ och analytisk förmåga. Du har en hög ambitionsnivå och har lätt för att arbeta i team. För detta traineeprogram och framtida roll inom avdelningen krävs att du har minst mycket goda kunskaper i tyska.  

 

Vad vi erbjuder

Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.
Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde 1 mars 2021. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Sista ansökningsdag är 5 oktober. Efter ett första urval bjuder vi in till digitala möten i slutet av oktober/ början av november. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen maila till: jobb@lidl.se

Välkommen med din ansökan!

 

Intresserad?

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu