DEN STOLTA UTMANAREN

12) Detail page stage 1839

Saljledare
Butiksupplevelsen
är alltid prio!

Assisterande säljledare

Som assisterande säljledare arbetar du tätt tillsammans med butikschef och säljledare med syftet att göra er butik så framgångsrik som möjligt inom ramarna för vårt butikskoncept. Du har även totalansvaret för butiksdriften, då butikschef och säljledare inte är på plats.

Din profil

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

Du trivs med att arbeta operativt i ett högt tempo. Som person är du handlingskraftig, ansvarstagande och resultatinriktad. Du har en god förmåga att inspirera och engagera andra och för dig är kunden alltid nummer ett. Vi ser gärna att du har B-körkort.

Dina arbetsuppgifter

För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för försäljning och service. På Lidl arbetar vi tillsammans! Det innebär att du som assisternade säljledare deltar aktivt i det dagliga butiksarbetet. I dina uppgifter ingår att beställa och plocka varor, utföra kassaarbete samt se till att våra varor presenteras enligt vårt koncept och att kunderna möter en trevlig butik. Utöver det praktiska butiksarbetet ligger det också i din roll att coacha teamet till engagemang och framgång.

Din arbetsplats

I någon av våra butiker runt om i Sverige.

Ansök här