DEN STOLTA UTMANAREN

Fastighet - trainee

Traineeprogrammet

Etableringsavdelningen ansvarar för fastighetsutveckling och fortsatt expansion med nya butiker. De följer även upp och gör omvärldsanalyser för våra befintliga butiker. Byggavdelningen hos oss på Lidl ansvarar för projektering, upphandling, genomförande och färdigställande av nya byggprojekt såväl som renovering samt om- och tillbyggnad av våra befintliga butiker. Förvaltarna ansvarar för teknisk/strategisk och ekonomisk förvaltning av våra butiker, huvudsakligen för att butikernas förvaltning såsom reparationer, underhåll och förbättringsåtgärder genomförs i tid och på bästa möjliga sätt.

För att ytterligare utveckla Lidl Sverige söker vi nu traineer till fastighetsavdelningen inom etablering, bygg eller Facility Management. Vi ger dig som är högskoleutbildad en gedigen fortsatt utbildning och goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl. Placering efter traineeperioden är antingen på något av våra fastighetskontor i Örebro, Malmö, Göteborg eller Stockholm, alternativt på vårt huvudkontor i Solna.

Under 1,5 inspirerande och intensiva utbildningsår får du en gedigen inblick i vår organisation och vårt arbetssätt. Vi är väldigt måna om att alla anställda, oavsett position, ska ha en god förståelse för vår kärnverksamhet – butiksförsäljning. Därför inleds traineeprogrammet med 2,5 månaders utbildning/arbete inom vår försäljningsorganisation. Detta inkluderar att du får insikt i varuflödesprocessen på något av våra centrallager, med syfte att få förståelse för logistiken bakom arbetet i butikerna.

Nästa del utgörs av en 9,5 månader lång utvecklingsfas där du lär dig mer om relevanta områden inom den regionala organisationen, din huvudinriktning samt eventuella delinriktningar som vi väljer tillsammans med dig, dels utifrån ditt intresse och dels utifrån verksamhetens behov.

Den tredje och sista fasen fördjupar du dig under 6 månader inom ditt huvudområde.

Efter avslutad traineeutbildning kommer du att anta en roll som specialist inom fastighet, bygg eller etablering. Du kan beroende på slutlig placering antingen arbeta som en supportfunktion gentemot företagets operativa enheter, eller operativt ute i verksamheten. Med hjälp av dina tankar och idéer bygger vi tillsammans framtidens organisation inom Lidl.

Din bakgrund

Du har en akademisk examen med goda resultat, troligtvis är du civilingenjör eller civilekonom. Som person är du initiativrik, lösningsorienterad och flexibel. Du vill påverka och göra skillnad. För dig är din ständiga vilja att utveckla människor och verksamhet en stark drivkraft. Du trivs både med att planera och följa upp och du har en mycket stark kommunikativ förmåga. B-körkort är en förutsättning för denna tjänst och vi ser kunskaper i tyska som meriterande.

Ansök här