DEN STOLTA UTMANAREN

Varuförsörjning/Supply chain - trainee

Traineeprogrammet

Varuförsörjningsavdelningen är länken mellan inköp och försäljning, med ansvar för varuflödet inom Lidl samt vilka varumängder som beställs till våra butiker och hur de presenteras för kund.

Under 1,5 inspirerande och intensiva utbildningsår får du en gedigen inblick i vår organisation och vårt arbetssätt. Vi är väldigt måna om att alla anställda, oavsett position, ska ha en god förståelse för vår kärnverksamhet – butiksförsäljning. Därför inleds traineeprogrammet med 2,5 månaders utbildning/arbete inom vår försäljningsorganisation. Detta inkluderar att du får insikt i varuflödesprocessen på något av våra centrallager, med syfte att få förståelse för logistiken bakom arbetet i butikerna.

Nästa del utgörs av en 9,5 månader lång utvecklingsfas där du lär dig mer om relevanta områden inom den regionala försäljningsorganisationen, din huvudinriktning Supply Chain samt eventuella delinriktningar som vi väljer tillsammans med dig, dels utifrån ditt intresse och dels utifrån verksamhetens behov.

 Den tredje och sista fördjupningsfasen tillbringar du på varuförsörjningsavdelningen där du under 6 månader fördjupar dig inom ditt huvudområde. Efter traineeprogrammet startar du din karriär inom varuförsörjning/Supply Chain och kan se fram mot en spännande utveckling i en spännande bransch.

Din bakgrund

Vi söker dig som har akademisk examen inom företagsekonomi eller Supply Chain. Du kan ha läst varuplanering, affärslogistik eller controlling och ekonomistyrning. Du har en god analytisk förmåga och drivs av att hitta förklaringarna bakom siffrorna för att kunna föreslå de bästa åtgärderna. Du är naturligt resultatorienterad och hanterar med lätthet löpande uppgifter samtidigt som du driver många parallella projekt. Som person har du en hög ambitionsnivå, är strukturerad, samarbetsvillig och ansvarstagande. Office-paketet behärskar du väl och det är meriterande om du har goda kunskaper i tyska.

För att trivas hos oss är du en driven, öppen och initiativrik person. Du är nyfiken, kreativ och har en stark vilja att förstå sammanhang och lära dig nya saker.

Ansök här