DEN STOLTA UTMANAREN

Vår värdegrund

Lidl - den stolta utmanaren

Sedan 2003 har Lidl pressat priserna i Sverige. Varje dag utmanar vi synen på att kvalitet måste kosta och vågar hitta våra egna vägar. Vi brinner för livsmedelshandel, men vi tänker hellre smart och nytt än fortsätter i gamla trötta hjulspår. Just att ifrågasätta och vilja testa nya lösningar har lett oss till stora framgångar. Kunderna älskar oss. Vi har idag närmare 200 svenska butiker, expanderar stadigt och finns representerade från Trelleborg i söder till Skellefteå i norr.

Driftiga människor med hjärta

Sammanlagt är vi över 4 000 engagerade kollegor inom Lidl Sverige. Hos oss tar vi ansvar och arbetar tillsammans i en mångkulturell och internationell miljö. Vi jobbar aktivt med att vidareutveckla oss, är starkt miljömedvetna och ser alltid till att ha kul tillsammans. Vi är stolta över vårt nybakade bröd, våra färska grönsaker och vår lokala mjölk.

Det som kännetecknar oss på Lidl, oavsett om vi plockar upp varor i Ljusdalsbutiken eller jobbar som ekonomichef på huvudkontoret i Solna är att vi är ett driftigt gäng med hjärta. Hos oss får du tidigt ta ansvar och tänka själv, samtidigt behöver du aldrig känna dig ensam eller utsatt. Runtomkring finns ett starkt och stöttande team av kollegor som hjälper till och arbetar tillsammans. Under åren har vi nämligen lärt oss att människor måste få tydlighet, trygghet och flexibilitet för att kunna växa till sin fulla potential. Självklart har vi också saker som kollektivavtal, marknadsmässiga löner och justa villkor på plats.

Medan andra livsmedelskedjor bara kan erbjuda dig utveckling och arbetsmöjligheter inom Sveriges gränser, är vi ett tyskt, familjeägt bolag med butiker på 28 marknader. För dig som är hungrig, vill ha mycket ansvar och är intresserad av karriär finns det alla chanser att nå högt inom vår organisation. Så om du också tror på det smarta i att erbjuda mer mat för mindre, gillar att tänka nytt och ha roligt med dina arbetskamrater bör du söka dig till oss. Allt annat vore olidligt!

Välkommen till Lidl!