DEN STOLTA UTMANAREN

12) Detail page stage 2014

Nogrannhet är
viktigt hos oss!

Varuplanerare

Varuflödeskontoret har en central roll i att leverera produkter till våra butiker samt att se till att Lidls färskhetskoncept efterföljs.

Din profil

Du är i början av din karriär och ser en möjlighet att få en god start och en inblick i ett internationellt företag. Det är meriterande om du har en akademisk examen inom logistik. Som person är du positiv och utåtriktad, samt har en god kommunikationsförmåga.

Du har en bra analytisk förmåga och är lösningsorienterad. Du har god datorvana i framförallt Word och Excel. Goda kunskaper i engelska är ett krav då vi har ett leverantörsnät som sträcker sig över hela Europa samt hanterar svenska i tal och skrift. Även tyska är meriterade.

Dina arbetsuppgifter

Som varuplanerare är ditt huvudfokus att alltid hålla en optimal tillgång på våra produkter till butikerna. Genom noggranna analyser av försäljningsutvecklingen inom delar av sortimentet och kampanjartiklar arbetar du för att göra fullständiga beställningar från leverantörer till lager.

Som varuplanerare ansvarar du för kontroll av reklamblad och inköps-meddelanden i samråd med varuförsörjningschef och försäljningsavdelningen. I din roll har du mycket kontakt med andra avdelningar på lagret, huvudkontoret och framför allt våra leverantörer runt om i Europa. Du övervakar leveranser och vid problem eller avvikelser kontaktar du berörda medarbetare. I tjänsten ingår att uppdatera alla moduler/hjälpmedel samt vård av stamdata i vårt affärssystem.

Din arbetsplats

På något av våra centrallager i Rosersberg, Halmstad eller Örebro

Ansök här