DEN STOLTA UTMANAREN

12) Detail page stage 2014

Nogrannhet är
viktigt hos oss!

Varuplanerare

Varuflödeskontoret har en central roll i att leverera produkter till våra butiker samti att se till att Lidls färskhetskoncept efterföljs.

Din profil

Det är mycket meriterande om du har en akademisk examen. Som person är du positiv och utåtriktad. Du har en bra analytisk förmåga och är lösningsorienterad.

Du har god datorvana i Officepaketet, framförallt Word och Excel. Goda kunskaper i engelska är ett krav då vi har ett leverantörsnät som sträcker sig över hela Europa. Det är meriterande om du kan kommunicera på tyska eftersom vi har många tyska leverantörer.

Dina arbetsuppgifter

Som varuplanerare ansvarar du för att analysera lagerbestånd och lägga fram förslag på lösningar för att undvika stora kapitalbindande lagerbestånd och höga avskrivningskostnader. Du gör noggranna analyser av försäljningsutvecklingen inom hela sortimentet, för att utifrån dessa analyser hjälpa våra butiker göra optimala produktbeställningar. Du har mycket kontakt med huvudkontoret, våra leverantörer samt med andra avdelningar på lagret. I tjänsten ingår även en del administrativa uppgifter.

Din arbetsplats

På något av våra centrallager i Rosersberg eller Halmstad.

Ansök här