Självklart Lidl
Sök jobb Logga in Bokmärken

Försäljning och Butik

bild (2).jpg

Att jobba inom försäljning och butik

Som butiksanställd på Lidl har du en huvudroll. Du är vårt ansikte utåt mot våra kunder oavsett vad du arbetar med i butiken. För oss på Lidl är kunden alltid nummer ett och vi lägger stor stolthet i att erbjuda bästa tänkbara service. I våra butiker får du möjlighet att arbeta med en mängd olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften. Arbetet innebär bl.a. att du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Vem passar hos oss

Fruits & Veggies

Kul på jobbet

Vi är ett härligt team som jobbar tillsammans och som drivs av servicekänsla och gillar att ta ansvar. Gör du detsamma? Då kommer du passa hos oss på Lidl! Vi erbjuder mångsidigt arbete i butiker från norr till söder.
Екипна работа

Teamwork

Tycker du att ett bra teamwork är vägen till framgång? Då kommer du passa hos oss på Lidl. Glada medarbetare är nyckeln till nöjda kunder.
Sports

Fartfylld dag

Trivs du med att arbeta fysiskt i ett högt tempo? Då kommer du passa hos oss på Lidl. Ingen dag är den andra lik. Vi arbetar i en snabbrörlig bransch som gör att vi hela tiden utvecklas och man får vara med i utvecklingen framåt.

Vilken roll är du intresserad av?

Spana in våra lediga jobb inom försäljning och butik!

Sök jobb