Självklart Lidl
Sök jobb Logga in Bokmärken

Försäljningschef

ny bild försäljning.jpg

Försäljningschef

I rollen som försäljningschef ansvarar du för butikerna i en större region. Huvuduppgiften är att driva försäljningsområdet så framgångsrikt som möjligt utifrån uppsatta mål för omsättning och resultat. Du skapar en engagerande arbetsplats där medarbetarna trivs och en butiksupplevelse som motsvarar kundens förväntningar.

Som försäljningschef har du en bred roll då du är övergripande ansvarig i ditt försäljningsområde. Detta innebär dels att du optimerar och vidareutvecklar rutiner samt arbetssätt.  Du är även högst involverad i rekrytering och den viktiga utvecklingen av medarbetarna.  I rollen ingår även budgetarbete med uppföljning av uppsatta mål.

Som försäljningschef har du personalansvar och operativt ansvar för, och ett nära samarbete med, ett antal distriktschefer. Distriktscheferna har i sin tur ansvar för fyra upp till sju butiker. Tillsammans gör ni butiksbesök, följer upp nyckeltal och diskuterar åtgärder vid behov. Du ansvarar för att utveckla distriktschefernas ledarskap och kompetens, inte minst genom att vara en förebild, men också med hjälp av konkreta "verktyg" som t ex utvecklingssamtal.

Är du intresserad av rollen som Försäljningschef?

Spana in våra lediga jobb!

Sök jobb