Självklart Lidl
Sök jobb Logga in Bokmärken

Väx med oss!

bild (1).jpg

Vardagen på kontoret

På huvudkontoret händer saker på alla håll och kanter, vilket är lika kul som utvecklande. Vi som arbetar här har som uppgift att se till att allt flyter på smidigt för samtliga butiker och lager runt om i Sverige. Det är en härlig känsla att se hur det överallt i organisationen sjuder projekt där våra medarbetare arbetar tillsammans för att vi ska fortsätta utmana branschen. Vi implementerar nya strategier och lösningar för att vi ska vara den bästa dagligvarukedjan, samtidigt som vi växer och har kul ihop. Du hittar oss på vårt alldeles nya, aktivitetsbaserade huvudkontor i Barkarbystaden vilket kommer vara inspirerande och underlätta ännu mer för samarbete.

Kunden i fokus

På Lidl arbetar vi ständigt med att göra våra kunder nöjda. Fastighetsavdelningen letar nya tomter som vi kan etablera oss på och där vi kan bygga våra prisvinnande klimatsmarta butiker. Våra inköpare smakar, doftar, vrider och vänder på nya produkter för att hitta de av bästa kvalité att kunna ställa på butikshyllan. Logistikavdelningen ser till att varorna vi säljer flyter smidigt och hållbart/klimatsmart från våra centrallager och vidare ut till butikerna över hela landet. Och vårt IT-team gör vardagen smidigare genom att underhålla våra digitala system så att alla kan arbeta effektivt och flexibelt.

Lidl är fullt av möjligheter. Kanske är du intresserad av att vara en del av vårt fastighetsteam som letar efter nästa perfekta plats för en ny Lidl-butik? Eller brinner du för bra mat och vill vara med att utveckla vårt kvalitetssortiment? Eller är din passion att hjälpa människor nå sin fulla potential som en del av vårt HR-team? Läs mer om vad våra olika avdelningar kan erbjuda nedan.

Balans
textslider 2.jpg
text slider.jpg

Balans i tillvaron och en bra arbetsmiljö

Vår ambition är att du ska hitta en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi strävar efter att hela tiden tillgodose att du som anställd på Lidl har de bästa förutsättningar att kunna göra ett så bra jobb som möjligt. Vi värnar om ditt välbefinnande och arbetar kontinuerligt med att säkerhetsställa en trygg och bra arbetsmiljö.  Detta eftersom vi vet att balansen mellan arbete och hälsa är viktigt för oss alla.

Dynamisk atmosfär i ett stabilt företag med god tillväxt

Vi är ett härligt gäng medarbetare inom flera olika områden. Alla har vi en viktigt funktion och  framgången är resultatet av våra gemensamma insatser. För oss är det viktigt att alla våra medarbetare trivs. Därför har vi skapat en arbetsmiljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi stöttar dig att utvecklas som person och i din yrkesroll.

Utmana branschen och arbeta på ett företag som tar ansvar

Vi jobbar hela tiden med att utveckla branschen och oss själva. Vi drivs av en nyfikenhet som gör att vi hela tiden testar nytt och annorlunda. Det gör vi samtidigt som vi tar ansvar för människor och världen omkring oss.

Vilken plats på huvudkontoret är du intresserad av?

Spana in våra lediga jobb på huvudkontoret!

Sök jobb