Självklart Lidl
Sök jobb Logga in Bokmärken

Logistik

bild (16).jpg

Logistiks vardag

Logistikavdelningen på huvudkontoret är uppdelad på två team: operativ logistik och strategisk logistik. Avdelningen är flerfaldigt prisbelönad och målet är kort och gott: hållbar logistik!

Avdelningen operativ logistik har som uppgift att stötta de centrallager som finns inom Lidl Sverige. Det kan handla om allt från att projektleda ombyggnation till att hålla utbildningar och optimera processer. Det är också på logistikavdelningen som transporter handlas upp och det faller då in under avdelningen strategisk logistik. Viktiga frågor där är även att strukturera transportflöden och säkerställa att vi ligger i teknologisk och miljömässig framkant. Strategisk logistik ansvarar även för återvinningsfrågor där alla avtal förhandlas av logistikavdelningen.  

På avdelningen arbetar vi löpande med att förbättra sortering i butik och på lager för att reducera vår miljöpåverkan. Här finns en stor möjlighet till att vara med och påverka då allt vi gör på ett eller annat sätt påverkar samtliga delar av verksamheten. Det ges också utrymme för kreativitet och innovation. Har du en egen idé som kan visa sig lönsam är sannolikheten stor att den blir till ett projekt du får driva.

Vilken plats på huvudkontoret är du intresserad av?

Spana in våra lediga jobb på huvudkontoret!

Sök jobb