Självklart Lidl
Sök jobb Logga in Bokmärken

Snabbspår till Lidl - Behnam

GBG_Behnam.jpg

Snabbspår till Lidl

Vem är Behnam?
Jag heter Behnam och kommer ursprungligen från Iran, jag har bott i Sverige i 20 år. Innan jag började den här utbildningen jobbade jag i flera mindre butiker, bland annat i matbutik. På fritiden ägnar jag mig åt musik, min stora passion är att komponera.

Vad var ditt första intryck av Lidl som arbetsgivare?
Jag fick ett jättebra första intryck av Lidl och det här programmet. Under de första dagarna fick vi massor av bra information, det gjorde att jag kände mig väldigt engagerad redan från början. Jag såg direkt en möjlighet att utvecklas, att vara aktiv på arbetsplatsen och ha ett roligt jobb. Jag såg en jättebra chans, och tvekade inte att ta den.

Vad var bäst med upplägget?
Vi var en ganska blandad klass och alla kom dit med olika erfarenheter. Jag var till exempel en av få som hade lång erfarenhet av att jobba i olika butiker. Men redan från start fick vi information om vad som skulle hända och vilka utbildningar vi skulle gå. Det var en bra förberedelse och gjorde att alla, oavsett tidigare erfarenhet, kunde känna sig förberedda inför det som skulle komma. När vi sen kom ut i butik visste vi redan vad vi skulle göra. Det skapade en känsla av trygghet.

Hur kommer det sig att du kom i kontakt med den här utbildningen?
Jag kom i kontakt med den här utbildningen genom en jobbmäklare på kompetenscenter. Där blev jag rekommenderad att hoppa på projektet hos Lidl, det är jag väldigt glad för idag.

Vem passar utbildningen tycker du?
Jag tycker att den här utbildningen är en bra väg för den som har varit arbetslös länge, men även för de som har kommit till Sverige och har svårt med det svenska språket. Framförallt tycker jag att utbildningen är en fantastisk förberedelse för arbetslivet.

Hur är det att jobba på Lidl?
Jag tycker att det är fantastiskt att jobba på Lidl. Det är roligt att träffa kunder och det känns väldigt bra att jag kan hjälpa dem, oavsett om de letar efter en produkt eller vill ha tips. Det absolut bästa med mitt jobb är att jag får träffa både kunder och mina kollegor varje dag.
 
Vad vill du göra i framtiden?
Jag vill fortsätta lära mig och tar mig an nya uppgifter varje dag för att utvecklas vidare. Min plan är att fortsätta jobba på Lidl och skapa mig en karriär här. Det ser jag fram emot!