Självklart Lidl
Sök jobb Logga in

Student & Trainee

student

Trainee hos oss

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Traineeprogrammet är en viktig del i vår kompetens- och ledarförsörjning där vi erbjuder dig en god inblick i företaget och en gedigen grund att stå på inför framtida utmaningar inom Lidl. Våra nationella traineeprogram finns med olika inriktningar och omfattar 12-18 månader. Om du känner att du vill utmanas, utvecklas och få stort eget ansvar är detta ett program för dig!

Programmets uppbyggnad

Contact

Introduktionsfasen

Startar med att ni får möjlighet att lära känna den inriktning ni har på programmet, samt att ni kommer få vara en kortare tid i försäljning i butik samt på ett av våra centrallager för att lära känna kärnverksamheten. Detta är hjärtat i vår verksamhet och något vi värnar väldigt mycket om; dvs att ni ska få möjlighet att se vad det är vi gör och vari vår styrka ligger, oavsett inriktning.
Klaviatūra

Uppbyggnadsfasen

Därefter påbörjas uppbyggnadsfasen där ni kommer att få möjlighet att få ännu större inblick inom just ert område/avdelning, men även inom närliggande områden. Detta för att ni under ert traineeprogram ska få så bred kompetens som möjligt och få bra förutsättningar inför den roll ni tar er an när ni är färdiga med ert traineeprogram.
Notebook

Fördjupningsfasen

Traineeprogrammet avslutas det med fördjupningsfasen där ni kommer att fördjupa er inom ert område/avdelning samt två delinriktningar som vi väljer tillsammans med dig, dels utifrån ditt intresse och dels utifrån verksamhetens behov.

Varför Trainee hos Lidl?

Vi är den aktör på den svenska marknaden som växer snabbast! Jämfört med våra konkurrenter som tappar marknadsandelar. Hur lyckas vi med det? Jo med att ha otroligt drivna medarbetare som driver Lidl framåt. Men vi är inte nöjda med det, vi vill mer! Vad innebär då det för er som traineer?

Jo, att ni under ert kommande år som trainee kommer ni att få möjlighet, men också förväntas, att ta stort ansvar. Det kommer ibland att vara tufft; nya avdelningar, nya kollegor, nya situationer och nya utmaningar, men det kommer ge er möjligheten att utveckla Lidl som företag och vara en fantastisk möjlighet för er att utvecklas personligen. Då ni kommer att vara runt på många olika avdelningar kommer ni att få chansen att träffa kollegor från hela organisationen, detta kommer att vara otroligt värdefullt i ert arbete och kommer ge er ett stort nätverk, ta tillvara på det. Se varje ny kollega ni möter, oavsett butik, lager eller hk som en person som ni kan lära er något av och som ni kan ha möjlighet att använda er av framåt. Beroende på vilket program ni går kommer ni även att få mer eller mindre internationell erfarenhet, men framförallt om intresset finns, finns möjligheten att arbeta internationellt inom Lidl även i andra länder.

Men framförallt kommer ni att ha väldigt kul!