Självklart Lidl
Sök jobb Logga in
Bokmärken

Tillgängliga jobb hos Lidl

För oss är det viktigt att du, när du startar ett jobb hos Lidl, inte bara drar nytta av lönekompensation och alla sociala förmåner för ett stort företag!

Till jobb sök

IT

HK IT

ITs funktion

IT på Lidl är indelat i fyra avdelningar: Infrastructure Management, Information Security, Service & Support och Business Solutions.

Huvuduppgiften inom Infrastructure är att designa, projektera och drifta t.ex. nätverk, standardklienter, server- och operativsystem. Inom området Information Security säkerställer vi att våra system och användare uppfyller de högt ställda säkerhetskraven vi har på Lidl. Avdelningen Service & Support löser olika typer av incidenter och serviceärenden hos våra IT-användare och ansvarar för våra samarbetspartners som utför supporten i våra butiker. Slutligen har vi Business Solutions-teamet som är våra processpecialister och som utför kravspecifikation, test, implementation och utbildning inom våra affärssystem.

Tillsammans strävar avdelningarna inom IT mot en säker, stabil, standardiserad, tillgänglig och kostnadseffektiv IT-lösning som stöttar verksamheten så bra som möjligt. För att uppnå detta samarbetar vi även dagligen med vårt huvudkontor i Tyskland och med andra Lidl-länder, vilket skapar en internationell atmosfär på kontoret.

Vilken plats på huvudkontoret är du intresserad av?

Spana in våra lediga jobb på huvudkontoret!

Sök jobb