DEN STOLTA UTMANAREN

12) Detail page stage 2008

Avdelningschef
Vi tar ansvar
och arbetar
tillsammans

Avdelningschef

Lagerverksamheten är indelad i tre avdelningar: varumottagning, varuexpediering och varuleverans. I rollen som avdelningschef är du ansvarig för någon av dessa tre.

Din profil

Du har en akademisk examen med goda resultat, gärna med inriktning på logistik eller ekonomi. Du har tidigare arbetat inom lager och vi ser det som positivt om du har tidigare ledarerfarenhet.

Som person är du initiativrik, lösningsorienterad och flexibel. Du vill påverka och göra skillnad. För dig är din ständiga vilja att utveckla människor och verksamhet en stark drivkraft. Du trivs både med att planera och följa upp och du har en mycket stark kommunikativ förmåga. B-körkort är en förutsättning för denna tjänst och vi ser kunskaper i tyska som meriterande.

Dina arbetsuppgifter

Som avdelningschef ansvarar du för resultat samt för att säkerställa kvaliteten på avdelningens dagliga drift. Du har en avgörande roll i rekrytering, introduktion och utveckling av medarbetare på din avdelning. Som projektledare kombineras vissa av ovan nämnda arbetsuppgifter med att leda projekt inom logistikverksamheten. Med hjälp av dina tankar och idéer bygger vi tillsammans framtidens organisation inom Lidl.

Din arbetsplats

På något av våra centrallager, i Rosersberg eller Halmstad.

Ansök här