DEN STOLTA UTMANAREN

12) Detail page stage 2008

Avdelningschef
Vi tar ansvar
och arbetar
tillsammans

Operativ Chef

Vill du ansvara för den operativa driften av ett eller flera områden där ditt fokus även ligger på utvecklande ledarskap då har vi rätt utmaning för dig!

Din profil

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och minst ett års tidigare erfarenhet inom handel och/eller logistik. Du har en god datorvana (särskilt meriterande med kunskaper i SAP) och kommunicerar väl på svenska och engelska, i både tal och skrift.

För oss är det mycket meriterande om du har tidigare ledarerfarenhet. Du känner dig trygg med att motivera och inspirera samt har ett intresse för människor. Du är noggrann, strukturerad och har lätt för att arbeta i team. Din kommunikativa förmåga gör att du har lätt för att få människor att lyssna och för dig är det en självklarhet att skapa delaktighet genom att informera. Som person är du även ansvarstagande och har en god initiativ- och prioriteringsförmåga. Din starka drivkraft och ständiga vilja att utveckla människor och verksamhet kommer bidra till framgång i denna roll!

För tjänsten krävs att du innehar B-körkort. Truckkort A och B är meriterande. Då varuexpedieringen är öppen alla veckans dagar kommer både dag, kväll och helgarbete att förekomma.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Operativ Chef har du starkt fokus på ledarskap. Dina viktigaste uppdrag är att motivera och inspirera avdelningens medarbetare till att växa och utvecklas samt att omsätta och optimera våra lager- och logistikprocesser.

Du ansvarar för den operativa driften av ett eller flera områden (som exempelvis Kyl/Frys och Frukt & Grönt) vilket innebär att leda, fördela och följa upp de dagliga arbetsuppgifterna utifrån företagets fastställda mål. Uppföljningen blir ett verktyg för dig att vidareutveckla verksamheten då du med denna som grund drar slutsatser, fattar beslut och arbetar med kontinuerlig feedback internt. Givetvis alltid med den företagsövergripande nyttan i fokus.

Du arbetar även med personalplanering, rekrytering och introduktion av nya medarbetare. I dina arbetsuppgifter ingår också att hålla utvecklingssamtal, säkerställa en god arbetsmiljö, kompetensutveckla dina medarbetare samt arbeta med nyckeltal.

Din arbetsplats

På något av våra centrallager, i Rosersberg, Halmstad eller Örebro.

Ansök här