Självklart Lidl
Sök jobb Logga in Bokmärken

Management trainee försäljning

Traineebilder med sigill2.jpg

Trainee på Lidl inom försäljning 🛒

Nyfiken på försäljning, vill möta nya utmaningar och trivs i en händelserik miljö? Som Management Trainee inom försäljning får du möjlighet att utvecklas i ett lärorikt traineeprogram som avslutas med att du får axla ett stort ansvar som distriktschef i Lidls snabbt växande försäljningsverksamhet.

 
Vi är certifierade enligt TraineeGuiden

Programmets faser

Butiksfasen

För att skapa en grundlig förståelse för vår kärnverksamhet så arbetar du i olika roller i butik under varierande arbetstider.

Din tid på lagret

Introduceras du också till olika avdelningar inom vår lagerverksamhet.

Lär känna dina andra kollegor

Du kommer även att få lära känna andra kollegor inom verksamheten. De arbetar på våra olika kontor, inom olika avdelningar.

Utbildning

Parallellt med allt detta utbildas du också i teman som ledarskap, arbetsrätt och ekonomisk uppföljning.

Nu är du redo för rollen som distriktschef

Avslutningsvis är du redo att axla ansvaret att framgångsrikt driva ditt eget distrikt som distriktschef - vilket är den tjänst traineeprogrammet avser leda fram till.

TraineeGuiden

En trygg start på din karriär - vi är certifierade enligt TraineeGuiden. Vårt traineeprogram är bland annat en tillsvidareanställning på heltid, lönenivån är marknadsmässig och programmet är längre än 9 månader.

TraineeGuiden
MicrosoftTeams-image (14).png
MicrosoftTeams-image (13).png

Axel

  • Berätta om en vanlig dag som trainee

Det finns inga vanliga dagar som DC-trainee, utan dagarna är dynamiska och varierande vecka för vecka, månad för månad. En kort inblick av de första månaderna är att du är mycket i någon av våra butiker och lär dig Lidls processer. Dagarna startar nästintill alltid tidigt, 0600. Dagen kan innefatta allt från plock av Frukt och Grönt till att bemöta och hjälpa våra kunder i kassan. Efter några intensiva och utvecklade månader får du axla rollen som butikschef och vara med och driva en butik framåt.

Klara

  • Vad var det bästa med traineeprogrammet?

Det bästa med traineeprogrammet var att få testa på alla de roliga roller vi har i butikerna. Det ger en bredare kunskap för hur det är att arbeta som såväl butikssäljare som butikschef, vilket är viktigt för att skapa förståelse och således lyckas som distriktschef.

  • Vad gör du idag på Lidl?

Idag är jag distriktschef för världens bästa team i Värmland.

Har du LinkedIn? Följ oss där!

Vill du bli en del av Team Lidl eller nyfiken på vad som händer inom Lidl? Håll dig uppdaterad!

Följ oss på LinkedIn!