Självklart Lidl
Sök jobb Logga in Bokmärken

Trainee på huvudkontoret

Traineebilder med sigill4jpg.jpg

Trainee på Lidl 👨‍🎓

Traineeprogrammet är en viktig del i vår kompetens- och ledarförsörjning där vi erbjuder dig en god inblick i företaget och en gedigen grund att stå på inför framtida utmaningar inom Lidl. Våra nationella traineeprogram finns med olika inriktningar och omfattar 12-18 månader. Om du känner att du vill utmanas, utvecklas och få stort eget ansvar är detta ett program för dig!

Varför ska du söka ett traineeprogram hos oss? 🧐

Vi växer mer än dubbelt så snabbt jämfört med resten av branschen på en marknad där många konkurrenter tappar marknadsandelar. Hur lyckas vi med det? Med att ha otroligt drivna medarbetare som driver Lidl framåt förstås. Men vi är naturligtvis inte nöjda där, vi vill mer!

Men vad innebär då det för dig som trainee? Jo, att du under ditt kommande år som trainee får möjlighet, men också förväntas, att ta stort ansvar. Det kommer ibland att vara tufft; nya avdelningar, nya kollegor, nya situationer och nya utmaningar – men det kommer ge dig en möjlighet att utveckla Lidl som företag, men framförallt en fantastisk möjlighet för dig att utvecklas personligen.

Som trainee på Lidl får du testa på arbetet på många olika avdelningar och chansen att träffa kollegor från hela företaget. Det ger dig ett stort nätverk som vi vet kommer vara värdefullt i framtiden, ta tillvara på det! Se varje ny kollega du möter, oavsett om hen jobbar i butik, lager eller på kontor som en person som du kan lära dig något av och en möjlig personlig kontakt som du kan använda dig av framåt. Beroende på vilket program du går kommer du även att få mer eller mindre internationell erfarenhet – och särskilt om intresset finns, har du möjligheten att arbeta internationellt inom Lidl även i andra länder.

Men framförallt så kommer du att ha väldigt kul!

Programmets uppbyggnad

Contact

Introduktionsfasen

Startar med att du får möjlighet att lära känna programmets inriktning, samt att du får vara en kortare tid i butik och på ett av våra centrallager för att lära känna kärnverksamheten. Detta är hjärtat i vår verksamhet och något vi värnar väldigt mycket om; dvs att du ska få möjlighet att se vad det är vi gör och var vår styrka ligger, oavsett inriktning.
Klaviatūra

Uppbyggnadsfasen

Därefter påbörjas uppbyggnadsfasen där du kommer att få möjlighet att få ännu större inblick inom programmets inriktning, men även inom närliggande avdelningar. Detta för att du under traineeprogramet ska få en så bred kunskap som möjligt och få bra förutsättningar inför den roll du tar dig an när du är färdig med ditt traineeprogram.
Notebook

Fördjupningsfasen

Traineeprogrammet avslutas med fördjupningsfasen där du kommer att fördjupa dig inom din inriktning.
MicrosoftTeams-image (16).png

Mille

Varför valde du att bli trainee på Lidl?

Jag jobbade på Lidl innan jag påbörjade mina universitetsstudier och valde efter avslutade studier att söka till traineeprogrammet. Jag visste därmed sedan innan att Lidl erbjuder de bästa traineeprogrammen i Sverige. Att Lidl även hjälpte mig under hela studietiden med sommarjobb var ytterligare något som övertygade mig vilken otrolig arbetsgivare Lidl är!

 

Har du LinkedIn? Följ oss där!

Vill du bli en del av Team Lidl eller nyfiken på vad som händer inom Lidl? Håll dig uppdaterad!

Följ oss på LinkedIn!