Självklart Lidl
Sök jobb Logga in Bokmärken

Butikschef

Ansök nu
butikschef.jpg

Erfarenhet

Ledarskapserfarenhet

Verksamhetsområde

Butik

Vill du arbeta för dagligvaruhandelns snabbast växande kedja som också är certifierad som Top Employer? Vill du leda och utveckla människor samt ge våra kunder en upplevelse som överträffar deras förväntningar? Välkommen till rollen som butikschef på Lidl! 

 

Din roll

Som butikschef på Lidl skapar du förutsättningarna för en inspirerande arbetsplats genom att leda ditt team, leverera resultat och tillsammans skapa en positiv kundupplevelse!

Du är övergripande ansvarig för butikens försäljning och resultat och är den som leder butikens ledningsgrupp. För dig är kunden alltid nummer ett, men det är lika viktigt att du framgångsrikt motiverar och utvecklar din personal. Det gör du till stor del genom att delta i det dagliga butiksarbetet och agera som en förebild.

Rollen innefattar också uppgifter som: 

·       Leverera utmärkt kundservice i din butik

·       Ta fullt ansvar för butikens resultat och nyckeltal genom att löpande planera, följa upp och förbättra

·       Leda och motivera ditt team för att få dem att prestera utifrån sin fulla potential

·       Säkerställa den dagliga driften genom att leda och planera verksamheten i din butik

·       Effektivt delegera arbetsuppgifter och motivera ditt team för att nå planerade nyckeltal

·       Optimera butiksprocesser genom regelbundna analyser

·       Rekrytera, introducera, utbilda och vidareutveckla ditt team

 

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och utveckla team i en snabbrörlig och resultatorienterad miljö. Du har god problemlösningsförmåga och är duktig på att planera och delegera arbetsuppgifter. Du drivs av ditt starka kundfokus och prioriterar alltid kundupplevelsen. Att överträffa satta mål och maximera produktiviteten i ditt arbete ihop med ditt team ser du som en självklarhet. Utöver det är du en god kommunikatör och kan genom feedback utveckla ditt team och din butik.

Vi ser även att du:

·       Har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. 

·       Meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som ställföreträdande butikschef, butikschef eller som avdelningsansvarig inom dagligvaruhandeln. 

·       Behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande arbetsmiljö där du tidigt får mycket ansvar och möjlighet att påverka Lidls framgång i Sverige. Vårt dagliga arbete är, förutom att leda, inspirera och leverera utifrån tydligt satta mål även karaktäriserade av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Och eftersom vi växer, kan du fortsätta utvecklas. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir helt enkelt en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt för att fortsatt kunna utmana branschen.

Ansök om ett av 0 jobb!

Se andra jobb genom att klicka på sök jobb

Till jobbsök
 
Lidl är certifierad Top Employer och Karriärföretag 2023!