Självklart Lidl
Sök jobb Logga in Bokmärken

Internationell trainee

Internationell trainee Lidl.jpg

Internationell trainee på Lidl 🌍

Har du tagit examen? Är du nyfiken på Lidl och trivs i en händelserik miljö? Som internationell trainee på Lidl får du möjlighet att växa i ett utvecklande och internationellt traineeprogram. Programmet har två inriktningar; ett inom inköp och ett inom kampanj.

Livet som internationell trainee

Din första tid

Du börjar din 14 månaders traineeresa med att introduceras för Lidls kommersiella avdelning, men du får också möjlighet att bekanta dig med resten av avdelningarna på huvudkontoret.

Butiksfasen

Du kommer få lära dig allt om vårt unika butikskoncept där du får arbeta i de olika rollerna i butik.

Din tid på lagret

För att öka din förståelse för hur allt hänger ihop introduceras du också till olika avdelningar inom vår lagerverksamhet och på ett utav våra regionkontor.

Utbildning

Parallellt med allt detta utbildas du också i teman som ledarskap, arbetsrätt och ekonomisk uppföljning.

Din tid i Tyskland

Nu är det dags att få pröva på livet på vårt internationella huvudkontor i Neckarsulm, Tyskland. Du kommer att få lära dig allt om våra processer och arbetssätt – helt enkelt det du behöver lära dig för att lyckas i din framtida roll som inköpare eller som medarbetare på kampanjavdelningen.

TraineeGuiden

En trygg start på din karriär - vi är certifierade enligt TraineeGuiden. Vårt traineeprogram är bland annat en tillsvidareanställning på heltid, lönenivån är marknadsmässig och programmet är längre än 9 månader.

TraineeGuiden
 
Vi är certifierade enligt TraineeGuiden
MicrosoftTeams-image (15).png

Alexander

  • Vad var det bästa med traineeprogrammet? 
    Traineeprogrammet bestod mycket av ”learn by doing” vilket jag uppskattar. Jag fick snabbt ta ansvar och driva egna projekt vilket var sjukt kul!
  • Berätta om en vanlig dag som trainee
    Det är svårt att beskriva en vanlig dag som trainee eftersom det alltid hände nya saker. Den enda egentliga rutinen var att komma in vid 08 och ta en kopp kaffe, efter det kunde jag antingen åka ut och jämföra priser hos konkurrenterna eller testa nya recept på kebabpizzor i provköket.

Har du LinkedIn? Följ oss där!

Vill du bli en del av Team Lidl eller nyfiken på vad som händer inom Lidl? Håll dig uppdaterad!

Följ oss på LinkedIn!