DEN STOLTA UTMANAREN

12) Detail page stage 2035

Projektledare
Vi utvecklar
och bygger
butiker

Byggprojektledare

Som byggprojektledare arbetar du med projektering, upphandling och genomförande och färdigställande av våra byggprojekt. Du kan också ansvara för renovering samt om- och tillbyggnad av våra befintliga butiker. Du får en viktig och ansvarsfull roll i vår organisation där du genom din kompetens bidrar till vår fortsatta framgång.

Din profil

Du har ingenjörsutbildning och/eller motsvarande flerårig arbetslivserfarenhet från bygg- eller förvaltningsbranschen. Du är en säker projektledare med erfarenhet av upphandling. Har du dessutom kunskaper inom området VVS, el eller styr ser vi det som meriterande.

Som person är du handlingskraftig och har lätt för att arbeta i team. Noggrann, strukturerad och resultatinriktad är andra egenskaper som beskriver dig väl. Du har också en god kommunikationsförmåga, uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift och är en van användare av Officepaketet. Eftersom rollen förutsätter att du på ett enkelt sätt kan besöka våra byggprojekt är B-körkort ett krav.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att ansvara för projektering, upphandling samt genomförande och färdigställande av våra byggprojekt. I denna tjänst omfattar projekten i första hand renovering samt om- och tillbyggnad av våra befintliga butiker. I rollen ingår också ansvar för planerat underhåll och planerade förbättringsåtgärder liksom upphandling och avtalsskrivning med leverantörer och entreprenörer.
Din arbetsplats

Din arbetsplats

På något av våra fastighetskontor i Solna, Lomma eller Örebro.

Ansök här