DEN STOLTA UTMANAREN

12) Detail page stage 2026

Etablerare
Hitta bästa läget
för nästa
butiksetablering

Etablerare

Som etablerare får du en viktig roll i vår fortsatta tillväxt med flera tillkommande butiker som mål. I rollen analyserar och arbetar du fram nya butiksetableringar och du kommer att ha omfattande kontakter med myndigheter och andra fastighetsägare.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad lantmätare, fastighetsekonom eller motsvarande. Du har en avslutad högskoleutbildning men inte nödvändigtvis tidigare arbetserfarenhet inom området. Har du erfarenhet av etablering, byggprojektledning eller fastighetsförvaltning så är det meriterande.

Som person är du utpräglat affärsdriven, ansvarsfull och utåtriktad. Du är noggrann och är van vid att planera och arbeta självständigt. Du har god analytisk förmåga och erfarenhet av att jobba resultat- och målinriktat. Officepaketet hanterar du väl och du har lätt för att lära dig nya program. B-körkort är ett krav och tjänstebil ingår i tjänsten. Eftersom projekten du involveras i varierar så är det viktigt att du har möjlighet att vara flexibel och även kan jobba på obekväma arbetstider ibland.

Dina arbetsuppgifter

Som etablerare får du en viktig roll i vår fortsatta tillväxt med flera tillkommande butiker som mål. I rollen analyserar och arbetar du fram nya butiksetableringar och du kommer att ha omfattande kontakter med myndigheter och andra fastighetsägare. Du planerar och deltar i förhandlingar vid köp av fastigheter eller hyra av lokaler. Som etablerare ska du kunna bistå tekniska förvaltare eller byggprojektledare vid t ex förvaltningen av befintligt butiksnät, kontakter med lokala entreprenörer eller samordning av mindre projekt.

Din arbetsplats

På något av våra fastighetskontor i Solna, Lomma eller Örebro.

Ansök här