DEN STOLTA UTMANAREN

Logistik - trainee

Traineeprogrammet

För att ytterligare utveckla Lidl Sverige söker vi nu traineer inom logistik. Vi ger dig som är högskoleutbildad en gedigen fortsatt utbildning och goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl. Din framtida geografiska placering inom Sverige fastställs i slutet av programmet.

Under 1,5 inspirerande och intensiva utbildningsår får du en gedigen inblick i vår organisation och vårt arbetssätt. Vi är väldigt måna om att alla anställda, oavsett position, ska ha en god förståelse för vår kärnverksamhet – butiksförsäljning. Därför inleds traineeprogrammet med 1,5 månaders grundläggande utbildning/arbete inom vår försäljningsorganisation. Detta inkluderar att du får insikt i varuflödesprocessen på något av våra centrallager.

Nästa del utgörs av en 9,5 månader lång utvecklingsfas på något av våra centrallager. Under den tiden fokuserar du på att lära dig mer om hela varuflödesprocessen, med syfte att få förståelse för logistiken bakom arbetet i butikerna.

Den tredje och sista fasen är 7 månader där du fördjupar dig inom din huvudinriktning.

Efter traineeprogrammet startar du din karriär inom logistik och kan se fram mot en spännande utveckling i en spännande bransch. Målet är att efter traineeperioden tillträda en tjänst som antingen projektledare inom logistik på huvudkontoret eller som avdelningschef på ett av våra centrallager.

Din bakgrund

Du har en akademisk examen med mycket goda resultat, gärna med inriktning på logistik eller ekonomi. Vi ser det också som positivt om du har tidigare erfarenhet av ledarskap.

Som person är du initiativrik, lösningsorienterad och flexibel. Du vill påverka och göra skillnad. För dig är viljan att utveckla människor och verksamhet en stark drivkraft. Du trivs både med att planera och följa upp och du har en mycket stark kommunikativ förmåga. B-körkort är en förutsättning för denna tjänst och vi ser kunskaper i tyska som meriterande.

Ansök här